haluta | About Us
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
Vurdering
Kendskab

Vores eksperter har stor viden omkring diverse produkter og designs. Denne viden bruger vi både når vi vurderer og når vi laver beskrivelser, og på denne måde sikrer vi bedst muligt at auktionen er en succes

Præsentation
Fotografi

Vi har stor erfaring med Fotografi, og presentation af produkter der skal sælges. Der er ikke den store forskel på om man ønsker sine ting sat til salg på auktion eller via en onlineshop. Det er billeder og beskrivelser der sælger.

Shipping
Internationalt

Ud over transport systemet i auctionet har vi stor erfaring med forsendelse af produkter både nationalt og internationalt. Og vi har flere samarbejdspartnere i forsendelsesbranchen.

Hvem vi er

Lidt om os

Haluta Auctions er et nyt online auktionshus i Danmark. Vi har stor erfaring med salg og køb af antik og vintage. Og vi har stor erfaring med salg og køb på auktioner. Vi er en kombineret Dansk Japansk virksomhed, der har været i branchen i 15 år. Vi elsker særligt design og i særdeleshed danske møbelklassikere, svensk og finsk porcelæn. Vi har meget str erfaring med at sende møbler og interiør, både rundt i Danmark men, også til den anden side af verden og tilbage igen. Vores hovedfokus er på at sælge design fra Danmark og Japan, men vi ønsker også at hjælpe med at sætte andre produkter på auktion for interesserede.

Vores Partner

Lidt om Auctionet

Auctionet er en online markedsplatform der, hvor auktionshuse fra Nordeuropa sælger møbler, kunst, designprodukter, og meget mere. Auctionet er hovedsageligt repræsenteret i Sverige og Tyskland, og nu også i Danmark.
Det er erfarne folk fra Bukowskis Markets der står bag auctionet. Sitet er startet i 2011, og fortsætter hele tiden med at udvikle sig selv, samt salgs og købs netværket og processen.
Systemet i auctionet er simpelt og instinktivt forståeligt. Vi er meget glade og stolte over at være blevet partnere med auctionet.

 

auctionetlogo