haluta | Buy
19048
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19048,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
FIND ET PRODUKT

På auctionet finder du utrolig mange spændende produkter. På forsiden er et udvalg af auktioner der er ved at slutte, Highlights, der er auktioner auctionet eksperter sætter ekstra fokus på. Ting der er blevet budt på for nyligt eller ting der lige er kommet på. Derudover kan man søge via Kategorier, specifikke auktionshuse eller ved at bruge søgefeltet til at finde et helt specfikt produkt.
Vælg om du ønsker SEK eller EUR. og hvilket sprog du foretrækker.

magnifier_icon

SIGN UP

For at kunne købe via auctionet skal man have en konto. Dette foregår gratis og meget nemt ved at trykke på sign up knappen øverst i højre hjørne. Herefter skriver du dit navn, evt. firmanavn, mail adresse og ønsket password. Herefter bliver der sendt en velkomstmail, og man bliver sendt videre til adresse siden. Du indtaster din adresse og evt. CVR nr. og herefter på en ny (sikker) side dit betalingskort. Herefter modtager du en sms med en engangs kode som du skal indtaste.

pencil

BYD

Det er utrolig nemt at lægge et bud på et givent produkt. Når du har fundet det produkt du ønsker at købe, trykker du “place bid” eller lægger et maks bud ind. Dette betyder at hvis der er andre der ønsker at lægge et bud på samme produkt vil auctionet automatisk sætter det næste minimums bud ind på dine vejene indtil dit maks bud. Du vil blive informeret under hele processen.

auctionhammer_icon

BETALINGSSYSTEM OG PRIS

Hele auctionet sitet ligger på sikre servere. Derudover bruger vi DIBS betalingsløsning, der er er blandt de mest sikre betalingsløsninger der findes. Hverken vi eller auctionet har mulighed for at se eller undersøge hvor budene kommer fra og hvilke maksbud der er lagt ind. Der bliver altid sendt en bekræftelseskode til din mobil når du sætter et nyt kort på.
Når du køber via auctionet.com er der kommission på 22,5% og et hammerslagsgebyr på DKK 70,- inkl. moms. Det vil sige hvis du køber en vare til DKK 1000,- kommer der et gebyr på 22,5% ovenpå altså DKK 225,- og et hammerslagsgebyr på DKK 70,- altså bliver det samlet DKK 1295,-. Herudover kan der betales ekstra for transport som kan bestilles direkte inde fra My Pages.

money_icon

FØRSTE KLASSES TRANSPORT

Forsendelses systemet fra auctionet er helt fantastisk. Når man har vundet en auktion, beslutter man om man vil have varen tilsendt og hvordan. Alt efter ens hverdag, størrelse og type kan der være forskellige fordele i hvad man vælger. Du går bare ind under My Pages, vælger Won auctions og her kan du så vælge en eller flere muligheder for forsendelse, og dette til en favorabel pris. Alternativt kan du bede os ordne transport for dig.

moving_icon