haluta | Sell
19080
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19080,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
Vil du vide mere?
Sælg i mængder

Vi tilbyder salg af ting i større mængder. Dette kan både være, salg af eksempelvis hele kaffestel eller det kan være i form af salg hele eller dele af dødsboer. Vi søger altid nye ting og er ikke bange for at sælge lidt af hvert. Den smarteste måde er at sende os billeder af de ting der skal på auktioner via mail og så kan vi vurdere og senere evt. afhente.

YES PLEASE
Vil du vide mere?
Sælg produkter enkeltvis

Hvis du har en enkelt ting du ønsker på auktionen, er det bedste helt klart at sende et billed til os. Vi har hurtigt mulighed for at vurdere, og evt. hente, hjælpe med at få det hentet, eller aftale nærmere om hvordan vi kan gøre.

YES PLEASE
Vil du vide mere?
Online vurdering og salgspris

Den bedste måde at få dine ting vurderet på er online ved at du sender et billed til os. Vi bestræber os på at vende tilbage med vurdering inden for 48 timer, og gerne meget hurtigere. Hvis du har flere ting du ønsker at sætte på auktion, kan detr være en fordel at sende billederne i flere omgange. Hvis vi bliver enige om at sætte dine ting på auktion, kan du enten aflevere eller bede os om at hente tingene.

Når du sælger via haluta aps skal varen kunne vurderes til en mindstepris på DKK 500,-. Vi tager et salær på 15% samt et hammerslagsgebyr på DKK 100,- inkl. moms af hvert solgt varenummer.

YES PLEASE