haluta | The Process
19153
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19153,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

PROCESSEN

HVORDAN MAN GØR

At sælge dine produkter gennem os er utrolig nemt. Vi foreslår at du kommer forbi, ringer til os, særligt ved større eller flere ting så vi kommer forbi, eller sender billeder til os. Vi sælger tingene gennem det auctionet.com der er en samling af auktionshuse særligt i Sverige og Tyskland. Auctionet har mange internationale kunder og et utrolig brugervenligt system.

Søg/send produkt

Søg efter et produkt du ønsker/Send et billed af det produkt du vil sælge

Vurdering

Hvis du ønsker at sælge et produkt sender vi en vurdering tilbage til dig og hvis du ønsker at sælge, henter vi eller du afleverer produktet

Foto/beskrivelse

Vores fotograf tager adskillige billeder og vi sætter en god beskrivelse på produktet eller produkterne

Auktion

Derefter sætter vi det op på auktion på vores auktionssite og sælger det

Transport

Vi har et fantastisk transport system, så ligegydigt hvor dit produkt skal hen kommer det sikkert og billigt frem

Fejring

Nu har du fået dit produkt eller dine penge for solgte produkter, og tilbage er kun at fejre det

PRISER OG BETINGELSER

Vilkår og betingelser ved salg og køb via haluta

Vi henviser til at man læser terms på auctionet.com

https://auctionet.com/en/terms

Herudover skal vi oplyse om følgende

Når du skal have en vare på auktion hos haluta auktioner, skal der fremvises gyldigt billedlegitimation. Derudover skal du oplyse om din bankkonto, som skal bruges til udbetaling. Vurdering og varebeskrivelse. Vurderingen er den pris  vi forventer, at varen vil opnå, baseret på erfaring med tidligere salg af samme type vare på auctionet.com. Alle varer bliver efter vurdering hos haluta aps, gennemgået af personale fra auctionet, og deres eventuelle kommentarer tages til efterretning. Der er ingen garantier for vurderet priser. Det er køberne på det givne tidspunkt, der bestemmer markedsprisen, som kan variere ganske betrækkeligt. Det betyder at hammerslagformentligt vil falde højere eller lavere end vurderingen.

Vi forbeholder os retten til at takke nej til at sælge varer som vi ikke mener vi kan håndtere anstændigt eller som ikke menes at kunne opnå mindstepris på DKK 500,-

 

Har en vare defekter, fejl og mangler, forsøger vi altid at lave en let forståelig beskrivelse af det og derudover fotografere det. Der kan dog være mindre ting vi overser eller betrækter overflødigt at beskrive. Varene vil med mindre andet er beskrevet være brugte møbler og genstande, der derfor må forventes at have en hvis slitage.

Alle varer kan ses i vores showroom på Store Kongensgade 76, st. th. efter aftale.

Fortrydelsesret Hvis du handler som forbruger, har du fortrydelsesret efter forbrugeraftaleloven.

Salær og hammerslagsgebyr,

Vores sælgersalær er 15 % af hammerslagsprisen inkl. moms for hvert solgt varenummer, derudover tager vi et hammerslagsgebyr DKK 100,- inkl. moms. Disse bliver fratrukket den udbetaling man modtager for afregning af varer. Udbetaling sker 30 dage efter hammerslag.

Hvis din vare ikke bliver solgt, prøver vi igen i en ny periode, dette gør vi 3 gange, bliver den stadig ikke solgt tager vi kontakt til dig og hører næremere om dine ønsker. En vare der ikke bliver solgt, kan enten tages tilbage, eller smides ud, det  koster det dig ikke noget.

Når du køber varer på auctionet.com bliver der pålagt et købersalær på 22,5% og et hammerslagsgebyr på DKK 70,- inkl. moms. I auctionet.com systemet kan du under My Pages vælge et punkt der hedder Transport, her kan bestille transport til en fornuftig pris. Prisen afhænger af varens størrelse og vægt. Alternativt kan man selv hente varen efter aftale, eller bede andre om det, såfremt der fremvises en fuldmagt og gyldigt billedlegitimation.